Jajecznica ze szpinakiem i papryczką peperoni

12.02.2021

Jajka to mój ulubiony składnik śniadania. Tym razem zrobiłam jajecznicę w towarzystwie zielonych warzyw.

Składniki:

2 jajkagarść świeżego szpinakułyżka posiekanego szczypiorku lub zielonej cebulki
1-2 papryczki peperoni (konserwowe)sól, odrobina oleju

Sposób wykonania:

1. Na patelni rozgrzać olej, dodać szpinak i pokrojone papryczki, smażyć, aż szpinak się skurczy.

2. Wbić jajka, dodać soli,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close