Gołąbki po żydowsku

24.02.2021

Gołąbki po żydowsku

Bardzo smaczne, a do tego szybkie i proste w wykonaniu gołąbki w nieco innej wersji niż tradycyjnie. Polecam spróbować!

Składniki:

0,5kg mielonego mięsa wieprzowego

100g ryżu (1 woreczek)

1/3 główki kapusty pekińskiej

1 niewielka marchewka

1 cebula

2 jajka

3-4 łyżki kaszy manny

mąka pszenna do obtoczenia gołąbków

olej do smażenia

250ml bulionu

150ml przecieru pomidorowego

Przyprawy: sól, pieprz,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close