Pieczone skrzydełka w ketchupie i majonezie

24.02.2021

Składniki:

Skrzydełka 8 sztukKetchup 3 łyżkiMajonez 2 łyżkiczosnek 3 ząbkiPapryka słodka pełna łyżeczkaSól łyżka płaskaPieprz łyżeczkaPrzygotowanie:
W misce przygotować marynatę. Przełożyć ketchup, majonez oraz czosnek. Kolejno dodać sól, pieprz, paprykę słodką. Wszystko razem wymieszać.
Skrzydełka umyć i osuszyć z nadmiaru wody. Dokładnie wymieszać w marynacie.
Odstawić na minimum

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close