Surówka z buraków, cebuli i jabłka

25.02.2021

Idealna surówka, która będzie pasować do wielu dań.

Składniki:

500 g buraków (ugotowanych lub upieczonych)1/2 małej cebuli1 jabłkoodrobina soku z cytrynysól, pieprz1-2 łyżki oleju / oliwyodrobina cukru

Sposób wykonania:

1. Buraki obrać, zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Jabłka również zetrzeć na tarce.

2. Cebulę drobniutko posiekać.

3. Wszystkie składniki połączyć, dodać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close