WAFLE KAKAOWE Z BAKALIMI

Składniki:

Masa z dżemem

375 g margaryny (1,5 kostki)1 szklanka cukru3 łyżki wody3 – 4 łyżki kakao 1 słoiczek dżemu z czarnej porzeczki2 opakowania wafliMasa z bakaliami:400g gorzkiej czekolady300 g rodzynek sułtańskich100 g żurawiny suszonejPrzygotowanie:Masa kakaowa – margarynę rozpuścić z wodą, następnie dodać szklankę cukru rozpuścić, na końcu wsypać kakao. Masę odstawić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close