Muszle faszerowane mięsem mielonym, pieczarkami i cebulką

01.03.2021

Muszle makaronowe nadziewane mięsem mielonym i zapiekane w sosie pomidorowym to smaczne i proste danie obiadowe, które z pewnością zachwyci rodzinę.

Składniki

muszle makaronowemięso mielonepieczarki1 mała cebulaser żółtypassata pomidorowa (lub krojone pomidory z kartonika/puszki)zioła prowansalskiemielona słodka i ostra paprykasól, pieprz

Przygotowanie

Smażę cebulkę, pieczarki i mięso mielone,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close