Pasztet jajeczny z pieczarkami

03.03.2021

Przepis na puszysty i prosty w przygotowaniu pasztet jajeczny z pieczarkami, idealny na wielkanocny stół.

Składniki

5 jajek ugotowanych na twardo1 jajko surowe15 dkg pieczarek1/2 dużej cebuli lub 1 mała2 łyżki tarkowanego sera1/2 pęczka szczypiorku1/4 szklanki tartej bułki2 łyżki gęstej śmietany1,5 łyżki majonezusólpieprz

Przygotowanie

Ugotowane jajka i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close