Drożdżówki z nutellą

04.03.2021

Pyszne zakręcone drożdżówki nadziane nutellą. Ciasto drożdżowe z tego przepisu jest niesamowicie puszyste i bardzo smaczne. Jako nadzienie można wykorzystać coś innego, na przykład powidła lub masę serową.

Czas przygotowania: 40 min

Czas oczekiwania: 105 min

Czas pieczenia: 8-10 min

Składniki: (na 6 średnich drożdżówek)

150 g mąki (1 szklanka)
1 żółtko
100 ml mleka (niecałe

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close