Prażone migdały

04.03.2021

Prażone migdały świetnie nadają się jako dodatek do deseru lub dekoracja na torcie.

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/08/prazone-migdaly-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/08/prazone-migdaly-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/08/prazone-migdaly-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„paczka migdau0142u00f3w,r”,”3 u0142yu017cki masu0142a,r”,”3 u0142yu017cki cukru,r”,”cukier waniliowy,r”,”2 u0142yu017cki mleka.r”],”name”:”Prau017cone migdau0142y”,”recipeCategory”:”desery, inne”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Rozpuu015bciu0107 masu0142o z cukrem.r”,”Dodau0107

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close