Schabowy po meksykańsku

04.03.2021

Schabowy po meksykańsku

Znudziły Wam się tradycyjne kotlety? Spróbujcie schabowych w wersji meksykańskiej. Kruche i soczyste mięso w pysznej panierce, podane z salsą pomidorową, podbije podniebienia wszystkich smakoszy!

Składniki:

3-4 plastry schabu

1 cebula

3/4 szklanki mleka

masło klarowane lub olej – do smażenia

PANIERKA:

1/2 szklanki mąki

1 jajko

3/4 szklanki bułki tartej

sól, pieprz

1/3 łyżeczki chilli w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close