Wołowina po chińsku

Tworząc swój przepis, korzystałam z portalu FoodMagazine.pl. Dawno nie jedliśmy tak pysznej wołowiny.

Składniki:

½ kg polędwicy wołowej
1 opakowanie mrożonych warzyw w stylu chińskim
2-4 ząbki czosnku
3-6 łyżek sosu sojowego
1-2 łyżeczki czerwonej pasty curry (ilość zależy od upodobań, ale radzę stosować z umiarem, bo pasta jest bardzo ostra)
1-2 łyżki octu jabłkowego
pieprz i sól
olej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close