Ciasto „pleśniak”

09.03.2021

Pleśniak to rewelacyjne ciasto, które zawsze wychodzi. Idealne na rodzinne uroczystości.

Składniki

1 margaryna3 szkl. mąki5 żółtek5 łyżeczek cukru1,5 łyżeczki proszku do pieczeniasłoik powideł1 łyżka kakao1 szkl. cukru

Przygotowanie

Margarynę, mąkę, proszek do pieczenia, 5 łyżeczek cukru i żółtka posiekać nożem i zagnieść ciasto (margaryna i żółtka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close