Jajka faszerowane pieczarkami

10.03.2021

Jajka faszerowane pieczarkami. Tej przekąski nie może zabraknąć na wielkanocnym stole.

Składniki

jajkapieczarkiodrobina smalcumajonezłyżeczka chrzanusól, pieprzpietruszka

Przygotowanie

Jajka ugotować, przekroić na pół. Żółtka wrzucić do miski. Pieczarki pokroić w drobną kostkę i obsmażyć na smalcu. Wymieszać żółtka, pieczarki i trochę majonezu w misce, doprawić solą i pieprzem.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close