Pyszna babka serowa

10.03.2021

Składniki:
(szklanka 250 ml, keksówka 25×12 cm)

Twaróg 250 g półtłustyJajka 4Cukier szklankaMąka pszenna 2 szklankiMasło kostka 200 gSkórka otarta z cytryny łyżeczkaProszek do pieczenia pełna łyżeczkaPrzygotowanie:
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej.
Miękkie masło utrzeć za pomocą miksera z cukrem. Kolejno dodawać po jednym jajku. Dodać skórkę z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close