Jajka faszerowane szynką z dodatkiem chrzanu

13.03.2021

Składniki:

Jajka 5Szynka 150 gSzczypiorek 1/2 pęczkaMajonez 2 łyżkiChrzan łyżeczka pełna SólPrzygotowanie:
Jajka ugotować na twardo. Obrać, przekroić na pół i wyciągnąć żółtka. Żółtka rozgnieść widelcem, dodać posiekany szczypiorek, pokrojoną w kostkę szynkę.
Doprawić do smaku solą, dodać chrzan i majonez. Wszystko razem wymieszać.
Przygotowanym farszem napełnić białka „z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close