Jajka z szynką i warzywami w galarecie

13.03.2021

Pomysł na przystawkę wielkanocną ale nie tylko świetnie się też sprawdzi na różnego rodzaju uroczystościach. Jajka z szynką i warzywami w klarownej galarecie. 4 porcje2 jajka ugotowane na twardo5 łyżek groszku zielonego użyłam mrożonego5 łyżek kukurydzy konserwowej2 duże plastry szynkiGalareta500 ml wody1 liść laurowy3-4 kulki ziela angielskiego1 łyżka octu 1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close