Pierogi warzywne taką mają nazwę- a mają tylko 3 składniki nadzienia

13.03.2021

ciasto na pierogi

przygotowuję- 16 łyżek mąki ,2 jajka ,szklanka ciepłej wody wszystko wyrabiamy na jednolite ciasto i wałkujemy .

szklanką wykrawamy kółka nakładamy nadzienie i zlepiamy ,

składniki na masę

1/2 opakowania szparagów mrożonych ugotować ,odcedzić i zmiksować Benderem..

Do tego dodać 1 kostkę fety ,i pieczarki ,ja już miałam usmażone więc

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close