Zapiekanka ryżowa z jabłkami i cynamonem

16.03.2021

Smak dzieciństwa, czyli zapiekany ryż z jabłkami i cynamonem. To danie wymaga tylko kilku składników, a smakuje wyśmienicie!

Składniki

2 torebki ryżu2 kg jabłekpół łyżeczki cynamonu4 łyżki płatków migdałowych

Przygotowanie

Ryż ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Jabłka zetrzeć na tarce, dodać cynamon i dokładnie wymieszać.
Układać warstwami:

ryżjabłkaryżjabłka

Każdą

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close