Kakaowa rolada z waniliowym kremem

17.03.2021

Pyszna, puszysta rolada kakaowa z kremem to idealny smakołyk do popołudniowej kawki.

Składniki oraz sposób przygotowania

Ciasto:

3 jajka, osobno białka i żółtka50 g cukru2 łyżki maki pszennej1,5 łyżki kakao1 łyżka skrobi ziemniaczanejszczypta soli1/3 łyżeczki proszku do pieczenia

Białka ubijamy z solą, dodajemy cukier i ubijamy do rozpuszczenia cukru. Dodajemy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close