Farsze do pierogów, naleśników i na grzanki itd.

18.03.2021

Szparagowo pieczarkowy z fetą

1/2 opakowania mrożonki szparagów ugotować odcedzić i blendować

3odag pieczarek oczyścić ,pokroić i usmażyć .

1 feta

przygotowanie

wszystkie składniki dajemy do jednej miski i wymieszać idoprawić do smaku takie nadzienie nadaje się na tosty ,pierogi i itd,

farsz rzodkiewkowo -łososiowy

300g łososia wędzonego ,5 rzodkiewek ,czerwona cebula ,1,/2 cytryny ,koperek,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close