Sałatka z łososiem i pieczarkami

18.03.2021

Talerz pełen zdrowia więc od razu przechodzę do przepisu 😉

Składniki (na 1 porcję):

garść rukoli100 g cukinii70 g wędzonego łososia4 małe pieczarki4-5 pomidorków koktajlowycholiwa

Sposób wykonania:

1. Na talerzu rozkładamy rukolę.

2. Umytą cukinię kroimy na grubsze plastry, obsmażamy na suchej patelni tak, by była nadał jędrna.

3. Pieczarki obieramy, kroimy w plastry,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close