Jajka z rzeżuchą

19.03.2021

Tylko trzy składniki i pyszna przystawka jajeczna gotowa. Bardzo prosty i smaczny sposób na podanie jajek w święta Wielkanocne.

3 jajka1 solidna łyżeczka majonezu2 kopiaste łyżki rzeżuchysólpieprz
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy.Ścinamy górną część jajek.Łyżeczką delikatnie wydrążamy żółtka.Ścięte części jajek drobno siekamy i dodajemy żółtka, majonez,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close