Wielkanocne jajeczka z łososiem

19.03.2021

Wielkanocne jajeczka z łososiem

Jajeczka wypełnione kremową pastą z chrzanem i łososiem, to bardzo smaczna i efektowna przekąska, która pięknie przyozdobi nasz stół wielkanocny.

Składniki:

3 -4 jajka

50 g wędzonego łososia

1 łyżeczka majonezu

pół łyżeczki chrzanu

1 łyżeczka serka śmietankowego (typu Almette)

sól, pieprz

*** Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close