Tort naleśnikowy

21.03.2021

Torcik naleśnikowy przekładany dżemem i kremem śmietankowym. Przepyszny tort który może być alternatywą dla tradycyjnych tortów. Ładnie się prezentuje a jego przygotowanie nie jest skomplikowane.

Ciasto naleśnikowe (szklanka 250 ml)2 szklanki mleka1 szklanka wody gazowanejok. 2 szklanki z górką mąki pszennej3 duże jajka/4 mniejsze3 łyżki jogurtu naturalnegoszczypta soli1 łyżka cukruOpcjonalnie 1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close