Jajka faszerowane tuńczykiem

Moja propozycja na wielkanocny stół. Smacznego!

Składniki:

8 jajek

1 puszka tuńczyka w kawałkach w wodzie

2 łyżki majonezu

1/3 pęczka szczypiorku

sól i pieprz

garść dowolnej sałaty i 4 rzodkiewki do dekoracji (środkowe części)

Jajka ugotować na twardo, natłuc, obrać i przekroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka do miski. Tuńczyka odsączyć z wody, dodać do żółtek i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close