Sernik pod kokosową pierzynką

22.03.2021

Przepis na bardzo lekki i delikatny w smaku serniczek pod kokosową pierzynką.

Składniki

Ciasto:

200g mąki6 łyżek cukru75g margaryny1 jajko1,5 łyżki kakao2 łyżeczki proszku do pieczenia

Masa serowa:

1 kg zmielonego sera2 całe jajka6 żółtek2 szkl. mleka1 szkl.oleju2 szkl. cukru2 budynie bez cukru waniliowe

Dodatkowo:

wiórki kokosowe

Przygotowanie

Składniki na ciasto połączyć

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close