Pieczeń z kaszą jaglaną

23.03.2021

Składniki :ok.50 dag mielonego mięsa wieprzowegoszklanka ugotowanej kaszy jaglanej1 duża cebula, 2-3 ząbki czosnku2 jajkapieprz, gałka muszkatołowa, sól, mielona czerwona, ostra paprykałyżeczka cukru rozpuszczona w kilku łyżkach wodysmalec do smażenia cebuliPrzygotowanie :Pokrojoną drobno cebulę oraz pokrojony czosnek przesmażyć na smalcu, wystudzićDo mięsa dodać kaszę,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close