Jajka faszerowane makrelą w sosie pomidorowym

24.03.2021

Składniki:

Jajka 5 Makrela w sosie pomidorowym puszka 200 gCebula MałaSólPieprzPrzygotowanie:
Jajka ugotować na twardo, a następnie obrać.
Cebulę obrać i pokroić w drobną kosteczką. Dodać makrelę z sosem pomidorowym. Za pomocą widelca rozgnieść makrelę i wymieszać z cebulą.
Jajka przekroić na pół. Wyjąć żółtka i dodać je do makreli.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close