Polędwiczki w złotej panierce -może być schab czy filet drobiowy nie koniecznie polędwiczki

24.03.2021

Kupiłam polędwiczki drobiowe 2 opakowania

Pierwsze trzeba je oczyścić z błonek potem posolić i popieprzyć .

przygotować panierkę

pierwsze panierujemy w jajku

przygotować-3 jajka ,łyżeczka musztardy ,1 łyżeczka sosu sojowego ,troszkę czerwonej papryki /rozmieszać to i w tym obtaczamy a potem w panierce

panierka

przygotowanie

szklanka bulki tartej do miski ,5 łyżek

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close