Carpaccio z buraka i polędwiczki wieprzowej

28.03.2021

Carpaccio z buraka i polędwiczki wieprzowej z wyrazistym w smaku serkiem i chrupiącymi orzechami to pyszna przystawka na imprezę lub pomysł na kolację.

4-5 małych ugotowanych buraków1 mała polędwiczka wieprzowapół opakowania serka pleśniowego typu lazur2 garście orzechów nerkowca lub innych2 garście rukoliPieprzsłodka papryka czerwonaząbek czosnkuolej
sos 4 łyżki oleju1 łyżeczka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close