Jabłecznik na kruszonce i pod kruszonką

29.03.2021

Przepis na delikatne i pyszne ciasto z jabłkami, które przygotuje nawet osoba niezbyt doświadczona w wypiekaniu ciast.

Składniki

4 szklanki mąki1 szklanka cukru300g masła (użyłam osełki)5 żółtek1 op. proszku do pieczenia (15g)1 op. cukru waniliowego (15g)2,5 kg jabłekcynamon1 szklanka cukru

Przygotowanie

Z mąki, cukru i cukru waniliowego,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close