Ciasto czekoladowe z bitą śmietaną

30.03.2021

Idealne na każdą okazję ciasto czekoladowe z bitą śmietaną. Wyśmienicie smakuje z filiżanką kawy.

Składniki oraz sposób przygotowanie

Ciasto:

225 g mąki350 g cukru pudru85 g kakao2 jajka250 ml mleka125 ml oleju roślinnego250 ml wrzątkupółtorej łyżeczki proszku do pieczeniapółtorej łyżeczki sody oczyszczonej2 łyżeczki ekstraktu z wanilii

Wszystkie składniki oprócz wrzątku

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close