Drobiowe kotlety mielone w otrębach owsianych

Drobiowe kotlety mielone w chrupiącej panierce, jaką są otręby owsiane, to świetny sposób na urozmaicenie tradycyjnych mielonych.

Drobiowe kotlety mielone w otrębach owsianych – składniki:

2 filety z piersi kurczaka (około 500-600 g)1 mała cebula1 jajko2 łyżki kaszy manny2 ząbki czosnkuokoło 3/4 szklanki otrębów owsianychprzyprawy: sól, pieprz, ulubiona przyprawa do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close