Śledzie w oleju słonecznikowym i czerwoną cebulą

31.03.2021

Składniki :

3 płaty śledziolej słonecznikowyczerwona cebulaczarny pieprz grubo mielonysok z cytryny lub ocet jabłkowy
Przygotowanie:Śledzie wymoczyć do momentu, aż nie będą słoneOsączyć dobrze na sicie, skropić obficie sokiem lub octem, ponownie osączyćUłożyć ściśle jeden obok drugiego, jeśli trzeba warstwamiUłożyć pomiędzy czerwoną cebulkę, posypać grubo

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close