Wielkanocne koreczki z białek kiełbasy i przepiórczych jajek

31.03.2021

Takie koreczki wyglądają trochę jak gniazdka. Są bardzo proste w przygotowaniu i na pewno Wam posmakują.
Składniki:2 białe kiełbasy14 jajek przepiórczych chrzangarść kiełek z brokułu
Przygotowanie:Kiełbasę ugotuj.Zagotuj wodę w osobnym rondelku, do gotującej się wody włóż jajka i gotuj 3 minuty.Ostudź w zimnej wodzie.Ugotowaną wcześniej kiełbasę, obierz ze

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close