Jajka faszerowane pastą z wędzonego łososia

03.04.2021

Jajka faszerowane pastą przygotowaną z kawałków wędzonego łososia, żółtek jaj, majonezu i odrobiny musztardy. Pasta jest na tyle pyszna, że po okresie świątecznym możemy ją serwować również jako pastę kanapkową. Serdecznie polecam!
Składniki:
3 jajka (ugotowane na twardo),120 g wędzonego łososia,2 łyżki majonezu,1 łyżeczka musztardy (miodowej lub delikatesowej).
Dodatkowo:
świeży

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close