Jajka faszerowane ogórkiem

04.04.2021

Składniki:4 jajkamajonezsólpieprz1 duży ogórek małosolnyszczypiorek50 g sera typu feta Sposób wykonania:Jajka ugotować na twardo.Ogórka bardzo drobno pokroić w kosteczkę, a szczypiorek posiekać.Żółtka przełożyć do miski, dodać ser feta i widelcem dokładnie rozgnieść. Następnie dodać przyprawy, majonez, ogórki i szczypiorek. Dokładnie wymieszać, następnie przełożyć farsz na białka i udekorować

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close