Kebabowa karkówka pieczona w plastrach

07.04.2021

Składniki:

Karkówka 1 kgKetchup 200 g ok 3/4 szklankiMajonez 3 łyżkiMusztarda łyżkaPrzyprawa kebab gyros małe opakowanieCebula 3Czosnek 3 ząbkiPieprz łyżeczka płaskaSól łyżeczkaPrzygotowanie:
Karkówkę pokroić na plastry ok. 1cm. Plastry karkówki obsypać i natrzeć przyprawą gyros.

Cebulę pokroić w pióra lub plastry.
W osobnej misce wymieszać ketchup z majonez, musztardą, solą, pieprzem

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close