Przepis na tradycyjne kluski śląskie

18.04.2021

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Przepis na tradycyjne kluski śląskie

Prosty i sprawdzony przepis na tradycyjne kluski śląskie, które idealnie pasują jako dodatek do dań mięsnych z różnorakimi sosami, lub jako samodzielne danie okraszone skwarkami.

Kluski śląskie – składniki:

1kg ziemniakówMąka ziemniaczana1 łyżka mąki pszennej (opcjonalnie)1 jajkoSól

Kluski śląskie – Przygotowanie

Ziemniaki obieramy, myjemy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close