Uniwersalne kotleciki mięsne bo zawsze do nich można coś dorzucić jak nam zalega w lodówce -i ja tak tym razem zrobiłam .

18.04.2021

A wystarczy mieć 1 podwójny filet drobiowy oczyszczony i pokrojony w kosteczkę

3 jajka surowe

3 łyżki mąki ziemniaczanej

1 łyżka mąki wrocławskiej

końcówkę pieczarek miałam usmażonych ok 15 dag

sera żółtego 20 dag startego

resztki ugotowanego kalafiora

i resztki szparagów ugotowanych

doprawić do smaku sól,pieprz,

wszystko wyrobić na jednolitą masę , jeśli

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close