Zupka gołąbkowa

19.04.2021

Pyszna i prosta zupa z kapusty oraz mięsa mielonego w sosie pomidorowym.

Składniki

500g mięsa mielonego1 cebula2 pomidorymała główka kapusty200 ml przecieru pomidorowego1 łyżka mąkikostka rosołowasólpieprzkoperek

Przygotowanie

Do dużego garnka około (3litry) wkładamy drobno pokrojoną kapustę, następnie na patelni smażymy pokrojoną cebulkę z mięsem mielonym i doprawiamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close