Sałatka z diety redukcyjnej – spal tłuszcz

26.04.2021

PRZEPIS: Meksykańska sałatka z quinoaSkładniki:

Awokado – 1/2 sztuki (70g)
Cebula – 1/4 sztuki (25g)
Fasola konserwowa czerwona Dawtona – 1/8 szklanki
(20g)
Kukurydza konserwowa Pudliszki – 1 i 1/2 łyżki (30g)
Oliwa z oliwek – 1 łyżka (10ml)
Papryka chili – 1/2 sztuki (10g)
Pomidor koktajlowy – 5 sztuk

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close