pyszna wątróbka z kurczaka w warzywach na obiad…

Składniki:wątróbka kurczaka 1 kg, mąka pszenna 1 szklanka, olej rzepakowy 1 szklanka, masło 1 łyżka, włoszczyzna 1/2 pęczka, cebula 3 sztuki, natka pietruszki 1 pęczek, olej rzepakowy 5 łyżek, kostka rosołowa 1 sztuka, woda 1/2 szklanki, pieprz mielony 1/2 łyżeczki, kalafior 1 średni, koperek 1 pęczek

Wątróbkę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close