SERNIK Z PIANKĄ

Składniki:

Masa serowa:

750 g sera białego0,5 szklanki cukru4 łyżki cukru waniliowego300 ml mleka4,5 łyżki żelatyny375 g margarynyPianka wiśniowa:330 ml śmietanki kremówka 30%2 opakowania galaretki o smaku wiśniowym500 ml gorącej wodyDodatkowo:2 opakowania galaretki o smaku agrestowym700 ml gorącej wodyopakowanie biszkoptów okrągłychPrzygotowanie:2 opakowania galaretki agrestowej rozpuścić w 700 ml gorącej wody i odstawić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close