Drożdżówki z jabłkami i kruszonką

03.05.2021

Pyszne domowe drożdżówki wypełnione po brzegi jabłkami i kruszonką. Proste składniki i wykonanie. Idealne do szkoły pracy na śniadanie lub deser.

8 dużych drożdżówek500 gramów mąki pszennej tortowej40 gramów świeżych drożdży1 jajko2 żółtka100 gramów masła150 ml. mleka5 łyżek cukrupół łyżeczki soli4 duże jabłkaszczypta cynamonusok z połowy małej cytrynyKruszonka5 łyżek miękkiego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close