Przepis na zupę tajską od dietetyka

03.05.2021

Tajska zupa z kurczakiem i makaronem ryżowym – 1 porcjaSkładniki:

Mięso z piersi kurczaka, bez skóry – 1/3 sztuki (67g)
Cebula – 1/3 sztuki (46g)
Czosnek – 2/3 ząbka (3g)
Korzeń imbiru, surowy – 1/7 sztuki (13g)
Kukurydza konserwowa Pudliszki – 1 i 1/4 łyżki (25g)
Makaron ryżowy – 1/2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close