FlyB Kulinaria

    • O nas
    • Kontakt
    • Pomoc
    • Regulamin i polityka prywatności
    • Dodaj blog

biodika

Zdjęcie profilowe biodika

@biodika

aktywny 4 lata, 3 miesiące temu
  • Aktywności
  • Profil
  • Znajomi 0
  • Wpisy
Pęczotto z selerem łodygowym

Pęczotto z selerem łodygowym

29 Grudzień 2019
0,5 litra bulionu 200 g kaszy pęczak 2 laski selera łodygowego 10 cm pora 1/2 cebuli 100 g białej kapusty dowolnie: 200 g indyka lub tofu pokrojonego w kostkę 50 g startego parmezanu sól morska, [...]
33
0 komentarze

Zmiana adresu bloga: biodika.food.blog

28 Grudzień 2019
Przypominamy Pij soki wyciskane https://biodika.food.blog Tylko do końca 2019 roku blog będzie aktualizowany na Blogger. Czytaj Dalej
37
0 komentarze

Zmiana adresu bloga

19 Grudzień 2019
Pij soki wyciskane https://biodika.food.blog Tylko do końca 2019 roku blog będzie aktualizowany na Blogger. Czytaj Dalej
53
0 komentarze
Pierniki dojrzewające 6 tygodni

Pierniki dojrzewające 6 tygodni

15 Grudzień 2019
500 g naturalnego miodu (rodzaj dowolny)500 g cukru200 g masła1 kg mąki2 łyżeczki proszku do pieczenia1 łyżeczka sody oczyszczonej Przyprawa do piernika. Drobno zmielone przyprawy:10 g cynamonu5 [...]
42
0 komentarze
Dżem z żurawiny z wyciskarki

Dżem z żurawiny z wyciskarki

11 Listopad 2019
1 kg owoców świeżej żurawiny0,5 kg cukru Ilość owoców pozwoli przygotować ok. 6 słoiczków dżemu. Przygotowanie: Owoce żurawiny dobrze umyć i odsączyć z wody. Żurawinę [...]
149
0 komentarze
Zdjęcie profilowe biodika

@biodika

aktywny 4 lata, 3 miesiące temu
  • Aktywności
  • Profil
  • Znajomi 0
  • Wpisy

Meta

  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close