FlyB Kulinaria

    • O nas
    • Kontakt
    • Pomoc
    • Regulamin i polityka prywatności
    • Dodaj blog

Okurka

Zdjęcie profilowe Okurka

@okurrrka

aktywny 2 lata, 4 miesiące temu
  • Aktywności
  • Profil
  • Znajomi 0
  • Wpisy
Pasta jajeczna z łososiem

Pasta jajeczna z łososiem

26 Luty 2021
PDF Button Polecam tę szybką pastę na weekendowe albo Wielkanocne śniadanie. Pasta jest lekka ale pożywna. Jajka gotujemy, studzimy i kroilmy w drobną kostkę,  szczypiorek i łososia drobno siekamy. [...]
64
0 komentarze
Sernik wielkanocny

Sernik wielkanocny

22 Luty 2021
PDF Button Szybki przepis od kolegi z pracy na pyszny i wilgotny sernik. Z eksperymentów: cukier można zastąpić ksylitolem a masło olejem rzepakowym. Żółtka ubijamy z [...]
86
0 komentarze
Ciasto czekoladowe z kontrolą wypieczenia

Ciasto czekoladowe z kontrolą wypieczenia

14 Luty 2021
PDF Button Nieco zmodyfikowany przepis pochodzi ze strony Donny Hay na  Chocolate Pound Cake. Przede wszystkim zmniejszyłam ilość cukru i testowałam pieczenie w różnych temperaturach.  Ciasto jest [...]
43
0 komentarze
Czekoladowa beza pavlova

Czekoladowa beza pavlova

21 Marzec 2020
PDF Button Czekoladowa beza to taki mariaż klasycznej bezy i brownie. Korzystałam z tego przepisu z Moich Wypieków. Do zrobienia szczególnie jeśli nie macie co zrobic [...]
196
0 komentarze
Pieczone gruszki z miodem i bryndzą

Pieczone gruszki z miodem i bryndzą

29 Październik 2019
PDF Button Połączenie bardzo specyficzne, dla fanów sera bryndza. Ja uwielbiam więc  bardzo polecam. Bryndzę przywieźliśmy ze słowackich Tatr. Gruszki kroimy na połówki, [...]
72
0 komentarze
Zdjęcie profilowe Okurka

@okurrrka

aktywny 2 lata, 4 miesiące temu
  • Aktywności
  • Profil
  • Znajomi 0
  • Wpisy

Meta

  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close