GOŁĄBKI PO MEKSYKAŃSKU

03.12.2014

Potrawa bardzo smaczna, można ją podać zarówno do obiadu, jak i na kolację czy lunch. Do obiadu zazwyczaj podaję gołąbki z ryżem. Dobre też są również z chlebkiem.Składniki:1/2 kg mięsa mielonego1/2 główki białej kapusty, średniej wielkości4-5 łyżek kaszy manny2 jajkaprzecier pomidorowy2 kostki rosołowe2 ząbki czosnku1 duża cebulabułka tartaolejpierzketchupwegeta do smakuPrzygotowanie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close