Pasta śniadaniowa z tuńczykiem

30.12.2014

Składniki:
słoiczek białego tuńczyka (lub zwykły tuńczyk z puszki)1 czerwona cebula2-3 jajka ugotowane na twardo1 pomidorolej lnianymały koper włoskinatka pietruszki
Przygotowanie:
Tuńczyka odsączyć z oleju, rozdrobnić widelcem. Cebulkę, pomidor, koper i jajka pokroić w drobną kostkę.Wszystkie składniki połączyć, doprawić solą i pieprzem. Dodać 2-3 łyżeczki oleju lnianego i drobno pokrojoną

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close